Вече от няколко месеца известният български актьор и водещ Димитър Рачков

...
Вече от няколко месеца известният български актьор и водещ Димитър Рачков
Коментари Харесай

Изненада и то каква за гаджето на Димитър Рачков!

Вече от няколко месеца известният български артист и водещ Димитър Рачков може да се похвали с младо гадже до себе си. Колкото и да ги разискват, двамата не стопират да демонстрират любовта един към различен и да се радват на времето, което могат да прекарат дружно около многото професионални задължения. 

Само преди ден Анита отпразнува своя 23-ти рожден ден. Плеймейтката посрещна празника си по време на фешън ревю на българска марка за облекла, на което беше с Рачков.  По време на събитието Анита заля Инстаграм със сторита от ревюто, на които театралничи с Рачков, а почитателите разясниха основно възрастовата граница сред двамата, оповестява " Телеграф ".

Още на идващия ден хубавицата показа десетки сторита, на които близки и другари ѝ честитяват специфичния мотив. Едно от тях несъмнено е по-специално. Във видео Анита снима по какъв начин пощальон ѝ доставя голям букет с цветя от нейната половинка.

Все още обаче двамата не са удостоверили спекулациите, че двамата към този момент са венчани. Снимка преди време провокира сходна реакция от страна на почитатели.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР